-
آبرسانی شهرها و مجتمعهای مسکونی
-
آبرسانی ساختمانهای مرتفع
-
آبیاری کشتزارها
-
پروژه های آبیاری قطره ای و بارانی
-
سیستم اطفاء حریق
چگونگی استفاده از بوستر پمپ :
بوستر پمپ همواره شبکه مصرف را تحت فشار ثابت و معینی (به میزانی که تنظیم شده ) نگه می دارد و به محض شروع مصرف آب در شبکه ابتدا یکی از پمپهای آن شروع به کار کرده و آب مصرفی را تامین می نماید .در صورتیکه میزان مصرف بیشتر شود متناسب با آن سایر پمپها به ترتیب و به صورت اتوماتیک وارد مدار می شوند .و هنگامی که میزان مصرف کم شود به همین ترتیب پمپها به ترتیب خاموش می شوند . به این ترتیب ضمن اینکه فشار آب در شبکه ثابت می ماند از اصطلاک بیش از حد الکتروپمپها و نیز اتلاف انرژی الکتریکی در سیستم جلوگیری می شود .
به منظور بالابردن عمر سیستم بوستر پمپ باید میزان اصطلاک را بصورت مساوی بین کلیه پمپها تقسیم کرد. برای کاهش میزان اصطلاک سیستم و بالابردن عمر سیستم و کاهش مصرف برق یک عدد پمپ کوچک با میزان آبدهی کم و ارتفاع آبدهی با فشاری برابر با ارتفاع آبدهی پمپ های سیستم اضافه می کنند این پمپ به نام Jucky Pump یا پمپ پیشرو معروف است در هر دوره راه اندازی قبل از سایر پمپ ها شروع به کار می نماید در این حالت اگر میزان مصرف در شبکه بیش از آبدهی این پمپ باشد این پمپ بصورت اتوماتیک خاموش شده و سایر پمپها روشن می شود و فشار شبکه را تامین می نماید.
استفاده از منابع تحت فشار در سیستم بوستر پمپ باعث تامین مصارف کم و جلوگیری از روشن شدن پمپ ابتدایی و کمک به حذف ضربات هیدرولیکی و یکنواخت کردن فشار در محل مصرف و جلوگیری از نشت های احتمالی در شبکه می شود
منابع به دو صورت کره ای و استوانه ای در حجم های مختلف ساخته می شوند جهت تایین مشخصات فنی بوستر پمپ ها متناسب با شرایط طرح دو مشخصه مورد نیاز است:
-
ارتفاع کل مورد نیاز(هدکل)
-
آبدهی لازم(دبی کل)
پس از تایین مقادیر هد کل و دبی کل ابتدا با انتخاب نقطه کار از روی منحنی های مشخصه بوستر پمپ مدل آن را تایین کرده و سپس از روی جدول و کاتالوگ مشخصات و ابعاد آن را استخراج می نماییم.
ساختمان بوستر پمپ :
-
الکتروپمپ به تعداد مورد نیاز
-
پانل الکتریکی برای کنترل پمپها
-
سنسور برای اندازه گیری پارامترهای اندازه گیری شونده
-
تانک ذخیره آب
-
لوله کشی
-
شیر آلات
-
تابلوی برق
-
شاسی
-
مخزن تحت فشار
تاریخچه و خصوصیات سیلیکاژل
سرویس و نگهداری کویلها
کاربرد فن ها در هواساز
کویلهای گرمایش در هواساز و فن کوئل
کویلهای سرمایش در هواساز و فن کوئل
روشهای رطوبت زنی و رطوبت گیری هوا
انجام پروژه
سختی گیرهای الکترونیکی
بوستر پمپهای آبرسانی
نحوه تعیین حجم مفید مخازن آب تصفیه شده زمینی
اطلاعاتی در مورد سیستم های انتقال آب
تذکرات مهم در خصوص لوله های آزبست فارسیت
آبیاری تحـــت فشـــار
دستورالعمل لازم جهت اپراتوری و مراقبت سیستم پمپاژ
[همه عناوین(22)]
بازدید دیروز: 7
کل بازدید :87376
اطلاعات مورد نیاز در مورد تاسیسات و انجام کلیه پروژه های تاسیساتی